View:
Caracteristicile proprietatii: Telefon Clear

Just Imobiliare, agentia cu un comison FIX (1000 euro), va propune spre vanzare: Apartament cu 2 camere, situat la parter inalt, intr-un bloc constructie 2019, supravegheat video, structurat P+7E, pe strada Avram Iancu. Se afla la intrarea in localitatea Floresti, pe strada Avram Iancu, in apropiere de Metro si la 10 minute de mers pe jos de VIVO. Imobilul are o suprafata utila de 51,3 mp, si este compus din: hol spatios cu loc de servit masa, bucatarie, living, dormitor, baie si balcon (9 mp) Dispune de finisaje moderne: parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica, videointerfon. Se vinde mobilat…

View details

Just Imobiliare agenția cu un comision fix (1000 euro) va propunem spre vânzare : Apartament cu 3 camere, situat la etaj retras (etajul10 din 11), într-un bloc nou (2015), in cartierul Gheorgheni, zona strazii Alverna. Imobilul are o priveliște de 180⁰ asupra orasului, este semidecomandat, are o suprafata utilă de 85,47 mp (plus 20,13 mp terase) si este compus din: living cu bucatarie, 2 dormitoare, o baie, un wc de serviciu si 2 terase. Dispune de finisaje de cea mai buna calitate: geamuri termopan tripan 4 Anotimpuri cu protectie UV, aer conditionat, parchet de uz intens Swiss Made, centrala termica…

View details
Apartament o cameră, zona Mănăștur Manastur
€380

View details Built-Up - 51 M 2 Land Size - 51 M 2

Just Imobiliare, agenție cu comision Fix(150 Euro) vă oferă spre închiriere: Apartament cu o cameră, decomandat în Zona Mănăștur. Acesta are o suprafață utilă de 42mp și balcon având o bucătărie complet utilată cu: aragaz, hotă, frigider; Un dormitor foarte spațios și un dressing. Apartamentul are încălzire pe întreg imobilul iar animalele de companie sunt excluse. Recomandăm o vizionare pentru a se vedea cu adevărat potențialul acestui apartament.

View details

Just Imobiliare, agenție cu comision Fix(150 Euro) vă oferă spre închiriere: Apartament două camere, semidecomandat, Zona Gheorgheni în apropiere de Mall și stația de autobuz. Proprietatea este alcătuită din dormitor, living, baie, bucătărie și balcon având o suprafață utilă de 43mp. Apartamentul este complet mobilat modern fiind renovat recent și dispune de centrală proprie, alarmă și un loc de parcare. Vă recomandăm o vizionare!!

View details

Just Imobiliare,oferim spre inchiriere Spatiu cu destinatie birou( destinatia apare si in CF) cu o suprafata de 43 mp in bloc constructie nou, zona Semicentrala. Spatiul este compus din 2 camere, baie cu dus si balcon. Biroul are centrala termica proprie si este mobilat pentru activitatea de birou. Pentru mai multe detalii, recomandam o vizionare!

View details

Just Imobiliare, agenție cu comision Fix(150 Euro) va ofera spre închiriere: Apartament doua camere, semidecomandat, Zona Dambul Rotund în apropiere de autogara și la 5 min de gară. Proprietatea este alcatuit dintr-o camera, sufragerie open-space cu bucutarie, baie și balcon. Apartamentul este complet mobilat și utilat cu acces la internet, TV smart, centrala proprie și posibilitatea inchirierii unui loc de parcare. Imobilul dispune de supraveghere video, lift, interfon, parcare în curtea interioara cu acces prin telecomanda. Va recomandam o vizionare!!

View details